Narghilea Aladin

 

Narghilea Aladin

Narghileaua e asociată cu calmul şi seninătatea specifice Orientului. Însuşi numele, cu rezonanţe exotice (din turcescul nargile) ne duce cu gândul la fes şi şalvari, la întelepţii cu turban şi barbă şi la poveştile celor 1001 de Nopţi.

Nu poti sa savurezi o narghilea pe fuga, precum ai fuma o tigara.Insusi faptul ca narghileaua trebuie pregatita, ii confera o anumita importanta, o individualizeaza. Pregatind-o, sau asteptand-o, te pregatesti si tu pentru ceva deosebit. Narghileaua te invata sa te relaxezi, sa devii mai rabdator, sa imparti lucrurile bune cu prietenii.

Dacă aţi pufăit vreodată dintr-o narghilea, probabil că v-aţi simţit conectat la o tradiţie veche de secole şi răspândită în lumea arabă şi extrem-orientală, din Maroc până în India. Daca aţi călătorit în Turcia, Iran, Egipt, Siria sau alte ţări cu tradiţie în prepararea şi savurarea narghilelei, aţi văzut cu siguranţă celebrele cafenele în aer liber, unde fumul aromat se împleteşte cu parfumul de ceai sau mirosul îmbietor de cafea, iar oamenii îşi petrec ceasuri de-a rândul povestind şi bucurându-se de compania celor din jur.

Asa s-a intamplat si cu aceasta camera. Am pregatit-o in amanunt, am personalizat-o, ca toti cei care poposesc la caravanserai sa se simta deosebit, sa se relaxeze si sa se bucure!

Asadar, va invitam sa va conectati la o atmosfera orientala cu parfum si aroma de cafea turceasca, o atmosfera in care scaunele-sezlong te leagana usor in lumina obscura a lampilor lui Aladin.
Baia, intr-un mozaic caramel si cu cadita de dus zidita, te duce cu gandul spre baile turcesti.
Camera are o suprafata de 23,00 mp si se afla la primul etaj.

Micul dejun este bogat si variat si este inclus in tarif. Si pentru ca tinem foarte mult la odihna dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji. Acesta se serveste la orice ora.Facilităţi cameră:

Minibar, televizor, telefon, ceai/cafea, halat, papuci, baie dotata cu cabina de dus si cosmetice, uscator par, climatizare/incalzire in pardoseala, acces la facilitati vila.


Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Narghilea Aladin
Top