Orhideea Thai

Un principiu de baza al religiei budiste este “Totul se schimba!”.
Nimic mai adevarat! De aceea va invitam sa schimbam decorul si sa indraznim senzatii noi, intr-o ambienta asiatica cu accente thailandeze.
Thailanda, tara zambetului si a plajelor cu nisip fin te vrajeste cu frumusetea femeilor thai si cea a templelor si a  palatelor budiste. Un tinut cu o vibratie exotica, imbracat intr-o cascada de culori, de la auriul plajelor la purpuriul orhideelor si verdele crud al lujerilor de bambus.

Numele acestui tinut vine de la “Thai” care inseamna in limba localnicilor, libertate.
Simtiti-va liberi in atmosfera calda a camerei “Orhideea” si indrazniti sa va detasati de griji.
Mobilierul venghe din impletitura de zambila de apa va va aduce odihna mult dorita intr-un mediu natural Feng Shui. Obiectele de decor scot in evidenta maiestria artei traditionale budiste si vor intregi comfortul acestui spatiu exclusivist. Si cum ar spune un localnic thai , “acolo unde a fost o calauza, merita sa mergi si tu!”.

Orhideea este regasita si in placile ceramice din baie, care este spatioasa si dotata cu cada cu hidromasaj.
Camera are o suprafata de 26,00mp , este situata la etajul intai si dispune de balcon.

Micul dejun este bogat si variat si este inclus in tarif. Si pentru ca tinem foarte mult la odihna dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji. Acesta se serveste la orice ora.Facilităţi cameră:

Minibar, televizor, telefon, ceai/cafea, halat, papuci, baie dotata cu cada cu hidromasaj si cosmetice, uscator par, climatizare/incalzire in pardoseala, balcon, acces la facilitati vila.


Orhideea Thai
Orhideea Thai
Orhideea Thai
Orhideea Thai
Orhideea Thai
Orhideea Thai
Orhideea Thai
Orhideea Thai
Orhideea Thai
Orhideea Thai
Top