Siesta

 

Siesta

Spania este bine cunoscuta pentru splendida sa lumina solara si pentru multitudinea de culturi adunate aici din intreaga lume.  Principalele virtuti ale stilului spaniol, bunatatea si ospitalitatea, fac ca interioarele spaniole sa fie calde si prietenoase. Credem ca veti face o alegere potrivita in a incerca senzatia unui mod de viata linistit si fara griji, ce va va duce cu gandul la vacante si clipe de siesta.

Cuvantul “siesta” isi are originea in vremuri indepartate in insorita Spanie, cand dupa o masa imbelsugata, oamenii incercau sa evite caldura zilei retragandu-se in interioare umbroase si comfortabile pentru a trage un pui de somn. Am amenajat cu drag acest spatiu avand in minte sieste relaxante dupa o zi insorita la piscina sau dupa un barbeque copios pe terasa.

Peretii i-am colorat  in stil rustic, in culori ce se doresc ecouri ale mării şi cerului Mediteranei, cu mult albastru si bleu in armonie cu tonurile de pamant ale teracotei si pardoselii din lemn. Salonul de baie, rafinat si luxos, avand podele din cea mai racoroasa teracota in stil spaniol, va va cuceri definitiv. In dotarea acestuia intra o cada dotata cu echipament pentru hidromasaj si o plasma LCD amplasata pe perete.

Camera are o suprafata de 30,00 mp, este situata la parter si dispune de balcon.

Micul dejun este bogat si variat si este inclus in tarif. Si pentru ca tinem foarte mult la odihna dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji. Acesta se serveste la orice ora.Facilităţi cameră:

Minibar, televizor, telefon, ceai/cafea, halat, papuci, baie dotata cu cada cu hidromasaj si cosmetice, uscator par, climatizare/incalzire in pardoseala, balcon, acces la facilitati vila.


Siesta
Siesta
Siesta
Siesta
Siesta
Siesta
Siesta
Top