Belle jardiniere

 

Belle Jardiniere, Paris

Nu mai este un secret pentru nimeni ca francezii sunt imposibil de egalat la capitolul stil si eleganta, asa ca nu ne mai miram ca acestia au devenit un model in ceea ce priveste designul interior.

Cand spui Paris, spui romantism, de aceea si camerele decorate in stil frantuzesc sunt intime si romantice, imbiind la relaxare si visare. Asta se intampla si in camera mansardata Belle Jardiniere, o camera delicata cu mobilier alb din lemn, cu usoare tendinte de vintage, in care tapetul ales cu grija degaja un parfum frantuzesc din cel mai fin, … de trandafiri.

E o adevarata placere sa stai pe bancheta din fier forjat capitonata cu pernute decorate cu aceeasi trandafiri si sa citesti sau sa privesti pe geam spre livada de meri.
O camera in care ti se face dor de Paris, de Turnul Eiffel sau de plimbarile pe Sena, in care decorul plin de trandafiri, te fac sa canti… “La vie en rose”.

„Cel mai bun loc unde sa-ti gasesti linistea e in gradina cu trandafiri”.

Baia este si ea conceputa in aceeasi delicatete, intr-o nuanta de roz.
Camera are o suprafata de 24,00 mp si se afla la etajul al doilea.

Micul dejun este bogat si variat si este inclus in tarif. Si pentru ca tinem foarte mult la odihna dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji. Acesta se serveste la orice ora.Facilităţi cameră:

Minibar, televizor, telefon, ceai/cafea, halat, papuci, baie dotata cu cabina de dus si cosmetice, uscator par, climatizare/incalzire in pardoseala, acces la facilitati vila.


Belle jardiniere
Belle jardiniere
Belle jardiniere
Belle jardiniere
Belle jardiniere
Belle jardiniere
Belle jardiniere
Belle jardiniere
Belle jardiniere
Top