London, my love

 

London, my love

Rafinamentul si eleganta in formele lor supreme – acestea sunt cele doua atribute principale ale locuintelor britanice. Arhitectura englezilor este deopotriva una sofisticata si clasica.

Asta s-a vrut si in apartamentul britanic “London, my love”. Inca de la primul pas facut, resimtim o atmosfera calduroasa si primitoare, cu accente rafinate, englezesti.

Cum ii sta bine unui astfel de apartament, peretii sunt imbracati in tapet cu motive regale, mobila este clasica alba si draperiile sunt bogate si in ton cu tapetul. In dormitor troneaza un fotoliu regal, pur englezesc iar in living o confortabila canapea dintr-un material cu motive florale, respectiv trandafiri, simbolul Britaniei. Tablourile cu simbolurile Londrei reintregesc atmosfera “so british” si parca iti mai alina putin dorul de ea!!

Baia este la fel de eleganta si spatioasa si este prevazuta cu cada.
Camera are o suprafata de 43,00 mp, este situata la primul etaj si are doua balcoane, unul cu vedere la gradina de meri si altul cu vedere spre curte.

Micul dejun este bogat si variat si este inclus in tarif. Si pentru ca tinem foarte mult la odihna dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji. Acesta se serveste la orice ora.Facilităţi cameră:

Minibar, televizor in camera si living, DVD cu colectie de filme, cabina telefonica cu carti, canapea extensibila in living, telefon, ceai/cafea, halat, papuci, baie dotata cu cada si cosmetice, uscator par, climatizare/incalzire in pardoseala, balcon si terasa, acces la facilitati vila.


London, my love
London, my love
London, my love
London, my love
London, my love
London, my love
London, my love
London, my love
London, my love
London, my love
Top