Aloha, Hawaii

Hawaii este visul parfumat al unui paradis tropical, un loc al incantarilor exotice, un rai al lunilor de miere si locul ideal de odihna si distractie.

Hawaii este numit si “Statul Aloha”, aloha insemnand dragoste, fericire, afectiune, compasiune, respect de sine si pentru ceilalti dar totodata si “Bun venit”.

Camera “Aloha” este conceputa astfel incat sa regasim exact aceasta atmosfera. Asadar, la intrarea in camera veti fi intampinati cu traditionala ghirlanda de flori hawaiana, simbol al ospitalitatii si prieteniei.

O camera cu mobilier vintage din pin masiv, cu peisaje tropicale, palmieri si plaja, o camera in care vacanta se simte prezenta si in care daca vrei, poti face si cateva miscari de hula… fusta te asteapta!

Baia este amenajata in aceleasi tonuri, cu bleu si alb si este dotata cu cabina de dus.
Camera are o suprafata de 24,00m, este situata la etajul al doilea si dispune de balcon.

Micul dejun este bogat si variat si este inclus in tarif. Si pentru ca tinem foarte mult la odihna dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji. Acesta se serveste la orice ora.Facilităţi cameră:

Minibar, televizor, telefon, ceai/cafea, halat, biblioteca cu carti de calatorie, papuci, baie dotata cu cabina de dus si cosmetice, uscator par, climatizare/incalzire in pardoseala, balcon, acces la facilitati vila.


Aloha, Hawaii
Aloha, Hawaii
Aloha, Hawaii
Aloha, Hawaii
Aloha, Hawaii
Top